Gepost op

Elke 25e v.d. maand een Nieuw Bajesverhaal!

Van 1800 tot 2000 bleef er veel onder de pet van de bewakers en cipiers in BajesDorp Veenhuizen. De gevangenen vertelden nooit de waarheid en de bewakers hadden een eed afgelegd op geheimhouding. Daarbij was Veenhuizen hermetisch afgesloten voor pottenkijkers.
Vanaf 25 februari 2016 zet ik maandelijks een nieuwe en spannende aflevering van waargebeurde Bajesverhalen op www.bajesverhalen.nl.
Ze lopen vooruit op mijn nieuwe boek ‘De Geheimen van BajesDorp” (Veenhuizen 1818-2018), met ca. 200 Bajesverhalen, dat begin 2017 verschijnt. Dit wordt het vervolg op ‘Bajesverhalen Veenhuizen’ met daarin niet alleen spectaculaire verhalen, maar ook ontwikkelingen in het dorp, de gevangenis, de verhoudingen en spanningen tussen gevangenen onderling en hun bewakers, verhalen van ex-gevangenen, het leven tussen vier muren, sensationele uitbraakpogingen en nog veel meer…..
Daar vind je ook spannende verhalen uit mijn vorige boek ‘Bajesverhalen Veenhuizen’ (juni 2015) waarvan er inmiddels ca. 1300 circuleren in NL en daarbuiten. Als je dit leuk vindt, kijk dan rond elke 25-ste van de maand op de site, deel dit bericht op Facebook en volg de boeiende verhalen over de Veenhuizer Bajes uit de 19e en 20e eeuw.

Voor degenen die het boek (268 pag. met ca. 100) “Bajesverhalen Veenhuizen” nog niet hebben, of het digitaal op hun tablet willen, heb ik een voordeeltje:
Het volledige Ebook kun je nu op de site downloaden voor 9.00 euro (normaal 12,50). Het boek is te bestellen van 22,50 voor 18,50 (gratis verzending).

Deel dit op Facebook, dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *