Gepost op

‘Bajesverhalen Veenhuizen’, nu ook bij de boekhandel!

Bajesverhalen Veenhuizen nu in de Bboekhandel

Op 2e Pinksterdag presenteerde ik onder grote belangstelling mijn boek ‘Bajesverhalen Veenhuizen’. De tweede druk verscheen al binnen enkele weken. Een week geleden (7 augustus) kwam de 3e druk (268 pagina’s) uit, nu op verzoek met een inhoudsopgave van de 95 ‘Bajesverhalen’.
Het zijn stuk voor stuk waargebeurde verhalen over de onderlinge verhoudingen tussen gevangenen en hun bewakers en de veelal spannende en ook komische situaties en ontvluchtingen van gevangenen in het Veenhuizen van 1820 tot ca. 2000.

Het Dagblad van het Noorden publiceerde paginagroot in een positief artikel het achterliggende verhaal op 18 juli j.l. Ook de Leeuwarder Courant, het Roder Journaal en meerdere streekbladen besteedden er aandacht aan en waren enthousiast over de inhoud en presentatie.

Inmiddels hebben bijna alle boekhandels

in een straal van 50 kilometer rond Veenhuizen (Groningen, Friesland, Drenthe) het boek opgenomen, zodat het nu niet alleen op www.gevangenisveenhuizen.nl of www.bajesverhalenveenhuizen.nl verkrijgbaar is (18,50 + verzendkosten) maar nu ook bij je boekhandel (18,50). Meestal staat het artikel uit het Dagblad van het Noorden erbij op de toonbank gepresenteerd.

Dus op naar je boekhandel en veel leesplezier,

Met vriendelijke groet
Clemens van den Brink

2 gedachten over “‘Bajesverhalen Veenhuizen’, nu ook bij de boekhandel!

 1. Komt het boek eventueel ook in het assortimenten van bibliotheken, zoals bijvoorbeeld Bibliotheek Rivierenland in Tiel?
  Ben lid van deze bibliotheek en zou het boek ook graag willen lezen. Heb helaas niet de mogelijkheid om het boek zelf aan te schaffen.

  1. Geachte heer, mevr. Hoogstraten
   In antwoord op uw vraag kan ik u mededelen, dat het boek voorlopig alleen op de site en in een omtrek van ca. 50 km. rond Veenhuizen te koop is bij 50 boekhandels. Ook de boekhandel kan het rechtstreeks bij mij bestellen via cjvdbrink@gmail.com. Met vriendelijke groet
   Clemens van den Brink, auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *